Atentie!

Atentie Consumabilul trebuie sa fie in foarte buna stare de functionare: in caz contrar, reconditionarea acestuia nu este inclusa in pret si difera de la model la model.

Pentru o buna functionare a consumabilului dumneavoastra, la predarea acestuia pentru reumplere(reincarcare) , ac esta trebuie adus inainte de a se consuma toata cerneala din el(in cazul consumabilului inkjet)inainte ca acestea sa inceapa sa se usuce. Dupa procesul de reincarcare, in cazul cartuselor inkjet, este recomandat sa se foloseasca imprimanta minim cu o pagina printata zilnic; precum si in cazul consumabilelor laser sa vina invelite initial.

Reconditionarea consumabilelor inkjet sa taxeaza cu suma de 5,00 Ron cartusul care necesita desfasurarea sau curatarea de culori(Aceasta taxa se aplica numai in cazul in care care cartusul va fi restituit clientului si functioneaza in proportie de minim 90 % din capacitatea normala).

Reconditionarea cunsumabilelor laserjet difera de la caz la caz (inlocuire cip, inlocuire cilindru, inlocuire lamela stergatoare; preturile acestor piese se schimba diferand de la model la model in parte).

Preturile se pot schimba fara o notificare in prealabil.

Preturile exprimate sunt in lei si contin T.V.A.